צילום: וובר

 

אתם מדמיינים את זה? את הטעם החלומי של אסאדו ארגנטינאי שעושן במשך שעות ארוכות על הרשת? את שיפודי השייטל המענגים עם ריבועי הירקות שמשמחים את החיך ואת הבטן המפוצצת? את העוף העסיסי במרינדה ביתית שהולך פיקס עם הבירה? ארוחות גריל הן כנראה התענוג האנושי המושלם, בו כל אחד מוצא טעמים שמדברים אליו, בזכות סגנון הכנה פשוט וקל שמייצר טעמים מדהימים. בעולם של קולינריה מהפכנית, לטכניקות צליית הבשרים יש הרבה מקום של כבוד בתחום, כאשר לכל דגם של מתקן גריל יש מאפיינים משלו ויתרונות מיוחדים שכדאי להכיר. אחרת – איך תדעו כמה זמן הכנה באמת ייקח לצ'וריסוס על גריל הפחמים ולאיזו עוצמה לכוונן את הרוסטביף על גריל הגז? מקווים שכבר פתחנו לכם את התיאבון…

מהפכה בעולם הברביקיו

אחח הימים היפים של תחילת שנות האלפיים בפארק: כמה כסאות שיזוף ושולחן פיקניק משפחתי ערוכים כבר שעה וממתינים בסבלנות מייאשת על יד מתקן מנגל קטנטן בגובה דשא, אפוף עננת עשן כבדה ובתוכו רוכן גבר מיוזע ודומע שמנפנף בנחישות את מאות הגיצים המציקים, עד שהפחמים סוף סוף יידלקו… למען האמת, לא עבר יותר מידי זמן מאז חוויית הילדות הטובה שכולנו זוכרים בחיוך ואבא מנסה להדחיק. אבל מאז ועד היום התחוללו אינספור שיפורים ושכלולים מדהימים בעולם הברביקיו הבינלאומי, כאלו שהופכים את טכניקת הצלייה והעישון של כל נתח בשרי באשר הוא לאמנות קולינרית של ממש ולא פחות חשוב מכך – לחוויה מהנה וכיפית שבהחלט שווה לצאת בשבילה מהבית.

חברת וובר האמריקאית הבינה כבר מזמן, שכדי להפוך את האנושות לחובבת אאוטדור אקטיביטיז (הנאות ופעילויות מחוץ לארבע קירות הבית), היא צריכה לעודד אותה לא רק לאכול בחוץ, אלא גם ליהנות מהתהליך. החברה מציעה מגוון פתרונות לכל אדם שנפשו ובטנו חפצות בבשר האולטימטיבי, עם מגוון דגמי גריל פחמים או גז חדשניים, מתוחכמים ומקצועיים, שממש לא צריך להיות השף חיים כהן כדי לדעת לתפעל. הארוחה מוכנה בקלילות ובמהירות, הבשר נשמר בעסיסיותו כל העת ומידת העשייה לא מתפספסת. ואם אתם כבר מדמיינים את הנגיסה בסטייק האיכותי והטרי שבדיוק קניתם, תוסיפו לה גם הרבה פחות זיהום סביבתי וללא עשן שחור, עם ניחוחות של צלייה ברמה גבוהה שאופפים אתכם.

החוויה האותנטית – גריל הפחמים האהוב

יש לכולנו סימפטיה מיוחדת לגריל הפחמים: טעם ילדות אהוב ומוכר, שיש המאמינים שאין לו שום תחליף ביחס לטעם שמעניקים הפחמים. נכון, עדיין צריך לנפנף היטב על הבשר, אך למרות שנראה לנו שדור של עצלנים אמיתיים גדל כאן, תופתעו לדעת שעדיין יש אנשים רבים שמעדיף את חוויית ההכנה המהנה הזו, שמאפשרת התעסקות עם הבשר וגם עם המון אבזרים, יכולות כיבוי והדלקה מצוינות ומקצועיות ואפילו ריכוז במידת מה בתוך כל ההמולה הזאת של אנשים שדורשים: "שים לי קבב אחד בינתיים בפיתה".

צילום: וובר

 

גריל הפחמים של חברת וובר הינו מקצועי ואיכותי, פשוט וקל לניקוי בסיום ואיננו דורש עבודה מאומצת מידי מול הפחמים. לחברה מספר רב של דגמים ובטווח מחירים אפשרי לכל כיס, כאשר דגמי הפרימיום המיוחדים נחשבים למטבחים של ממש: כל מתקן גריל פחמים כולל עגלה ושולחן מתקפל, מערכת גז בחלק מהדגמים שבעזרתה ניתן להדליק בקלות את הפחמים, טיימר, מתלים מיוחדים למלקחיים ויתר ציוד הצלייה ואף מתקן BBQ גורמה הכולל מערכת ווק, אבן להכנת פיצות ורשת סטייקים מיוחדת, שגם נפתחת ומאפשרת להוסיף פחמים תוך כדי הצלייה.

התוצרת האמריקאית המשובחת עושה כל שביכולתה כדי לשמור גם על בריאות ובטיחות הסועדים. כל גריל גז עשוי אמייל מוצק ואיתן, עם מערכת ויסות אוויר מלאה וציפוי ניקל תלת-שכבתי – מה שמונע את טעם הלוואי שנגרם פעמים רבות מחומרי הבערה.

החוויה המשודרגת – גריל הגז הנוח

הדלקת כפתור ומשחק קל עם הכפתורים לכיוון מידת החום הרצויה וכל שנותר לכם כעת הוא להזמין את ערימת הבשרים הטובים להצטרף. גריל גז הוא עבודה נוחה ופשוטה שלא מאמצת את הצולה האחראי. כמובן שבגריל זה אין צורך בפחמים כלל – מה שפוטר אתכם לחלוטין מלרכוש אותם, להשקיע בהדלקתם ולדאוג לכבות היטב ולרוקן למקום בטוח בסיום. גריל גז הוא טכניקת הכנה ספונטנית יותר שאינה דורשת שום מיומנות מוקדמת או שרירי כתף מרשימים לצורך עבודת הנפנוף. לאורך כל תהליך ההכנה, קיימת האפשרות לשלוט בעוצמת הטמפרטורה ולייצר התאמה מושלמת לסוג הבשר איתו אתם עובדים באותו הרגע. לחברת וובר האמריקאית מניפת דגמי גריל גז הנחלקת לשלוש סדרות – מהחדישים ועד היוקרתיים ביותר שניתן למצוא כיום בשוק.

סדרת SPIRIT מציעה סדרת מתקני גריל קומפקטיים שמתאימים גם לחללי חוץ קטנים ומרפסות, עם קומה עליונה להפשרת פיתות ירקות או שמירת בשר חם, כירת צד להכנת תיבול, רטבים או טיגון ובישול נוספים.

סדרת GENESIS היא "הנוסחה הסודית" של וובר, שפותחה בטכניקה ייחודית לפיזור חום ושימור הטעם במגוון אופציות צלייה ועישון.

SUMMIT היא הדור היוקרתי ביותר של הגריל הביתי והיא שמורה למביני עניין אמיתיים בתחום הבשרים, או לכאלה שרוצים להיות… לדגמי גריל גז אלו פונקציונאליות מושלמת לכל צורך, כולל מכסה ייחודי ששומר על הבשר עסיסי אפילו יותר מהרגיל, שטח צלייה ענק, רשתות חימום למוצרי מזון נוספים, ארונית אחסון ואפילו שיפוד מסתובב על מנוע חשמלי!

כל גריל מיוצר באופן שבו איכות המתקן נשמרת לשנים ארוכות וכדי להוכיח את הטענה, כוללת כל רכישת גריל גם 5 או 10 שנות אחריות, בהתאם לדגם. מערכת ניקוז השמנים, משטח הצלייה, והמבערים נחשבים למתקדמים במיוחד והמתקן כולו עמיד בכל מזג אוויר אפשרי.  

מעשנות או לא להיות

גם בתחום עישון הבשרים, העופות והדגים, לא תמצאו טובה יותר מוובר על שולחן העלאש. דור חדש ומתוחכם של מתקני עישון משוכללים שם בכיס הקטן את כל מה שידעתם עד היום על עולם העישון. גם כאן מספר דגמים, מדגמים בעלי שליטה מושלמת בכניסות האוויר, החום והנוזלים, דרך מספר קומות לעישון וסילוק אפר מקצועי ועד מעשנת פחמים קרמית המשמשת כמתקן גורמה לכל דבר, אפילו כטאבון!

אתם כבר מצליחים להריח את הבשרים על האש?

צאו מנקודת הנחה שמתקן הגריל ששוכב כרגע בחצר שלכם הוא הרבה פחות משוכלל מאלו שהוצעו לכם כאן בכתבה. חברת וובר האמריקאית פועלת ב-5 נקודות מכירה בישראל מצפון ועד דרום ותשמח לייעץ בנוגע למתקן המושלם עבורכם והדגם המושלם עבור הבשרים שאתם נוהגים לאכול בבית, מידות העשייה המועדפות עליכם, סגנון הצלייה וכמות הזמן או מידת הרצון שאתם מעוניינים להשקיע בחוויה. כאן יסופק לכם גם ייעוץ בנוגע לרכישת גריל פחמים או גז, ניקוי נכון של הגריל, מוצרים נלווים לצלייה מקצועית ונוחה יותר והכל לפי טווח מחירים רחב ביותר.

בשיתוף w3c קידום אתרים

 



מערכת ערוץ 20

מערכת ערוץ 20