המצרכים (6 מנות):

  • 6 תפוחי אדמה בינוניים, לא מקולפים
  • 3 כפות שמן
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

למילוי:

  • קופסת 'טונה סטארקיסט לייט עם לימון ופלפל חריף'
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-200 מעלות
  • שוטפים את תפוחי האדמה ועוטפים על אחד בנייר אפייה ונייר אלומיניום. מכניסים למדורה כ-45 דקות עד שהם רכים
  • מוציאים את תפוחי האדמה מהמדורה ופותחים את הניירות.
  • בעזרת כף מרוקנים חלק מתוכן תפוחי האדמה כך שייווצר מקום למילוי
  • מועכים את תוכן תפוחי האדמה ומערבבים הקערה את חומרי המילוי עם תוכן התפודים
  • מערבבים בקערית שמן, צ'ילי מתוק, מלח ופלפל
  • מברישים את התפודים מבפנים ומבחוץ בתערובת התיבול
  • ממלאים את תפוחי האדמה במלית

 

בתאבון!  



מערכת ערוץ 20

מערכת ערוץ 20