דף הבית > פנאי ולייף סטייל > אוכל > רעבים? מצאנו עבורכם את ארוחת הצהריים המושלמת

רעבים? מצאנו עבורכם את ארוחת הצהריים המושלמת

אנחנו יודעים שתפסנו אתכם בדיוק באמצע התכנונים של מה לאכול היום, אז קבלו את המלצת רשת קפה גרג לפיש אנד פוטטו קריספי ועשיר בטעמים. אה כן, ויש גם מתכון

צילום: אסף לוי

חומרים – מתכון ל 4 סועדים:

  • קילו של פילה דג לבן נקי מעור ועצמות  פרוס לרצועות בעובי של 1 ס"מ
  • שקית אבקת טמפורה (ניתן להשיג בכל סופרמרקט )
  • 1 קילו תפו"א (קליפה אדומה )
  • צרור פטרוזליה
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 4\1 כוס שמן זית
  • 2\1 ליטר שמן קנולה לטיגון  הדג

אופן הכנה:

  • מבשלים את תפו"א  במים עד לריכוך מלא ומקררים, חותכים לסירות מתבלים בשמן זית פטרוזליה ושום  ומעבירים לתבנית אפייה, מכניסים לתנור במצב גריל ל-15 דקות בערך.
  • בסיר גבוה מחממים על אש נמוכה את השמן  לדג.
  • מכינים את בלילת הטמפורה לפי ההוראות ההכנה בגב האריזה.
  • מעבירים את רצועות  הדג לבלילת הציפוי ומשם אחד אחד לתוך השמן החם.
  • ממליחים וסופגים שאריות שמן  ומגישים לצד תפו"א ורטבים אהובים (קטשופ ,מיונז ,וכו')

בתאבון

המתכון באדיבות רשת "קפה גרג" 

אולי יעניין אותך גם

המדריך המלא איך לעבור את צום יום כיפור בשלום

מדי שנה, לפני הצום רבים מאיתנו שבוחרים לצום, חווים את אותן המחשבות של איך כדאי להתכונן לצום ומה לאכול ולעשות כדי לא להרגיש רעבים. סוזן באוורמן, תזונאית קלינית מחברת הרבלייף, מציגה כמה טיפים לקראת הצום הקרב