דף הבית > פנאי ולייף סטייל > אוכל > רעבים? מצאנו עבורכם את ארוחת הצהריים המושלמת

רעבים? מצאנו עבורכם את ארוחת הצהריים המושלמת

אנחנו יודעים שתפסנו אתכם בדיוק באמצע התכנונים של מה לאכול היום, אז קבלו את המלצת רשת קפה גרג לפיש אנד פוטטו קריספי ועשיר בטעמים. אה כן, ויש גם מתכון

צילום: אסף לוי

חומרים – מתכון ל 4 סועדים:

  • קילו של פילה דג לבן נקי מעור ועצמות  פרוס לרצועות בעובי של 1 ס"מ
  • שקית אבקת טמפורה (ניתן להשיג בכל סופרמרקט )
  • 1 קילו תפו"א (קליפה אדומה )
  • צרור פטרוזליה
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 4\1 כוס שמן זית
  • 2\1 ליטר שמן קנולה לטיגון  הדג

אופן הכנה:

  • מבשלים את תפו"א  במים עד לריכוך מלא ומקררים, חותכים לסירות מתבלים בשמן זית פטרוזליה ושום  ומעבירים לתבנית אפייה, מכניסים לתנור במצב גריל ל-15 דקות בערך.
  • בסיר גבוה מחממים על אש נמוכה את השמן  לדג.
  • מכינים את בלילת הטמפורה לפי ההוראות ההכנה בגב האריזה.
  • מעבירים את רצועות  הדג לבלילת הציפוי ומשם אחד אחד לתוך השמן החם.
  • ממליחים וסופגים שאריות שמן  ומגישים לצד תפו"א ורטבים אהובים (קטשופ ,מיונז ,וכו')

בתאבון

המתכון באדיבות רשת "קפה גרג" 

אולי יעניין אותך גם

זאת כנראה עוגת השיש הכי טעימה שיצא לנו להכיר

עדיין מחפשים רעיון מקורי לעוגה לשבת? חברת כרמית מציעה מתכון פשוט וטעים לבראוניז משויש עם שוקולד וגבינת ריקוטה. אנחנו אהבנו