בשורה לשומרי הכשרות: רשת ההמבורגרים אגאדיר פתחה היום (ג') בבני ברק את המסעדה הכשרה הראשונה שלה אחרי 20 שנה. הרשת סוערת בגלל המהלך.

סניף אגאדיר הכשר בבני ברק

המסעדה אשר ממוקמת במתחם בסר, תיתן מענה בשעות היום לאלפי העובדים במתחם ובשעות הערב והלילה תהווה פתרון קולינרי איכותי לשומרי הכשרות בגוש דן. מדובר על מסעדה כשרה ראשונה, אשר תהווה חלק מרשת כשרה של אגאדיר ברחבי הארץ, שתעניק בפעם הראשונה מענה לקהל מסורתי ודתי בכשרות הרב מחפוד.

ה-d.n.a  הקולינרי של המסעדה מבוסס על שמירה קפדנית על איכות לכל אורך שרשרת הייצור: בכל בוקר מגיע למסעדה 100 אחוז בשר בקר משובח וטרי, אותו טוחנים במקום. הירקות מגיעים טריים יום יום היישר מהשווקים.  שף הרשת רוברט קלוגר, אמון על שמירת האיכות המעולה של המנות ופיתוח שילובים קולינריים חדשים.

זו הסניף ה-14 של רשת אגאדיר. הסניף החדש משתרע על פני 200 מ"ר ובפתיחתו הושקעו כ-3 מיליון שקלים. החוזה נחתם ל-20 שנה.

המסעדה תכלול בשלב הראשון כ-55 מקומות בחלל הפנימי ובשלב מאוחר יותר יתווספו עוד כ-100 מקומות לישיבה במרפסת על הדק בחוץ. חידוש נוסף של המסעדה הינו "קיוסק" שירות, שיאפשר הזמנה ואיסוף מאשנב חיצוני, ללא צורך בישיבה במסעדה.

איתן טרבלוס בעלי הרשת: "בעקבות דרישה מתמשכת מציבור אוכלי הכשר- חילונים מסורתיים ודתיים, החלטנו לפתוח במתחם בסר בבני ברק את מסעדת ההמבורגר האיכותית והכשרה הטובה בעולם. אנו רואים במסעדה זו סנונית ראשונה לרשת כשרה ארצית, אשר תביא סטנדרטים קולינריים חדשים לתחום ההמבורגר הכשר בישראל".

אביה ריש

אביה ריש

עורכת תוכן, אתר ערוץ 20