יש אנשים שמתנתקים בחדרי בריחה ויש שמתחברים בסדנאות אוכל 

בעידן העולם הדיגיטלי הנוכחי, יש כאלה שמתנתקים לחדרי בריחה ויש כאלה שמתחברים בסדנאות בישול. אנחנו ממליצים לכם להיכנס לאתר, Foodsteps ולהירשם לסדנת בישול לרגל אירוע משפחתי, יום נישואין, חגיגת פרישה מהעבודה או סדנת גיבוש עובדים דרך האוכל.

זוהי חוויה שנוגעת ומעוררת את כל החושים, מלמדת אתכם טכניקות ושיטות בישול מסורתיות וחדשניות, וגם על עצמכם. על היכולת שלכם להתנסות, להעז, ללמוד ולעבור תהליך דרך האוכל.

סדנאות בישול זה מה שאנשים רוצים היום, לא עוד טכנולוגיה כי אם מפגשים אישיים עם אנשים ועם מה שאנשים אוהבים, ואין מישהו שלא אוהב אוכל, איזה שהוא אוכל.

סדנאות פודסטפס-שילוב של מטבחי עולם ומסורת

אנחנו חיים היום בעידן של קולינריה מתחדשת. על בסיס של מטבחים מסורתיים, צומחת בארץ מגמה של חדשנות במתכוני עדות, קהילות ומדינות, כאשר מעל לכל מנצח קיבוץ הגלויות המיוחד שהפך את המטבח הישראלי לים תיכוני מגוון, השואב אליו טעמים מיוחדים של מטבחים עולמיים.

יחד עם זאת, תמיד יהיו בו נגיעות מצמחי התבלין של האדמה היהודית, הפירות והירקות מהפרדסים והמטעים מהקיבוץ והמושב. חיבור בין עם ונוף. כל מנה היא מנת אהבה שזכינו בה בעמל. מחברת בין אנשים, תרבויות, זיכרונות והיסטוריה.

סדנאות בישול של אתר  Foodsteps, מבטאות את הטעם של כל משפחה וקהילה שמקיפים אותנו. הם מכילים רכיבים לא רק של מזון אלא גם של הזיכרונות שלנו. מטבח של אימהות, חברים, אהבות, טיולים, מדינות ועולם.

סדנאות בישול שיוצרות חיבורים אנושיים

אוכל הוא לא רק מזון לגוף, אלא גם לנשמה. היום יותר מתמיד, ובעיקר בעידן הדיגיטלי, הפכו סדנאות הבישול הכשרות למבוקשות ביותר. הן מקרבות בין אנשים, יוצרות מכנה משותף, ומלמדים אותנו דבר או שניים על הנאה וטעמים.

אתר פודסטפס מציע מגוון רחב של סדנאות בישול כשרות למקומות עבודה, ימי הולדת, ימי נישואין, ערבי גיבוש, קבוצות חברים, עסקים וחברות שרוצים לעשות לקבוצת עובדים משהו מפתיע, מיוחד ומקורי.

כל סדנה מועברת ע"י שף שנושא הסדנה הוא תחום ההתמחות הקולינרית שלו. הוא מעביר הסבר על הסדנה, המתכונים המיוחדים שבחר ומעשיר את המשתתפים בידע על שיטות, טכניקות ומקור המסורת של מטבחי עולם.

משך הסדנאות הוא בין 3-4 שעות והן יכולות להתקיים בכל מקום, שטח, חניון פיקניק או במשרד, או בחדר הישיבות שלכם. בבית של אחד העובדים, במטבח או בסלון המשפחה ועוד. זוהי חוויה מיוחדת ובלתי נשכחת, בילוי נהדר, מהנה, מלמד וטעים.

אופי הסדנאות- התאמה אישית ואתגרים קולינריים ממש מאסטר שף

סדנאות הבישול מתמקדות לא רק בהכנת תפריט שנקבע מראש מול השף, אלא  גם בפעילות מגבשת כמו קרב סכינים בין קבוצות, תחרויות בישול ועוד. עם שופטים, ציונים ועוד. 

בעידן זה כאשר כולם מתקשרים בעיקר מול סמארטפונים ומחשבים, רצוי למצוא איזו פעילות אנושית שתגרום לאנשים לחשוב, להחליט, ליצור וליזום, כי מרוב אפליקציות וקיצורי דרך טכנולוגיים, כבר שכחנו מאין באנו ולאן פנינו מועדות.

המשובים המתקבלים ע"י המשתתפים בסדנאות הבישול הכשרות של אתר פודסטפס, מלמדים על הנאה רבה, מקוריות ויש גם הרבה מאוד נרשמים חוזרים שרוצים לחוות עוד ועוד סדנאות. חלקם מתרגלים את הידע שרכשו במטבח הביתי שלהם.

התהליך אותו עוברים בסדנה, עושה נפלאות בתחום של גיבוש צוות, היכרות אישית ושיחות בגובה העיניים, בעיקר בין עובדים הספונים ביום יום שלהם, במשרד שלהם, ללא קשר אמיתי עם עמיתים לעבודה. היא הזדמנות נפלאה להפיל מחיצות, לקרב בין אנשים ולגרום להם לדבר זה עם זה בגובה העיניים.

קרדיט – יח"צ

סדנאות בהנחיית שפים בהתאמה אישית

סדנאות הבישול הכשרות אופיין והתפריט, נקבעים מראש מול השף שינחה את הקבוצה ומותאמים לדרישות הלקוחות. השפים המנחים את סדנאות הבישול הכשרות של אתר פודסטפס הם: גיא ישראלי, שרון נוימן, נעם שלו, אבי ינקלוביץ, אבישי סייג, ירדן בן שאנן, תומר חבה.

כל אחד מהם מביא עמו את המומחיות שלו. גיא ישראלי מתמחה במטבח האיטלקי, שרון נוימן הוא איש בצקים, נועם שלוו מתמחה בבישול צרפתי, לחמים ויין. אבישי סייג התמחה בתחום הקייטרינג בניו יורק. כל הסדנאות כשרות בהשגחת הרבנות תל אביב. 

יש סדנאות לצמחוניים,  טבעוניים ואנשים אלרגיים. המתכונים נבחרים מראש ע"י המזמין בשיתוף השף המנחה. חלקה של הסדנה הוא בישול אישי וחלקה בישול קבוצתי. כך כל אחד מצליח ללמוד טכניקות ושיטות בישול וגם להתמודד באופן אישי עם אתגרים במהלך הסדנה.

תוכלו לבחור בין סדנת אוכל רחוב, לסדנת לחמים, בישול אסיאתי, סדנה לקרניבורים, אוכל איטלקי עם כל ההיסטוריה שהשפיעה על המטבח הזה. סדנת דים סאם, סדנת כופתאות, סדנת בישול חורפי  בישול מקסיקני, סדנה להכנת גלידה ועוד. יש גם סדנאות מיוחדות למאכלי חגים כמו למשל לחג השבועות.

סדנת אוכל רחוב וסדנת לחמים

סדנה המיועדת ל-16 איש. משך הסדנה 3 שעות. זוהי סדנה על מזון מהיר מיבשות ומדינות שונות. בין השאר יכינו המשתתפים: טאקו במילוי בשר טחון וטורטיות, פיש אנד צ'יפס, פלאפל, חומוס, פיתות וטחינה, שפודי עוף סאטה ברוטב בוטנים. פאד תאי צמחוני ולקינוח צ'ורוס.

סדנת לחמים היא סדנה מבוקשת מאוד בת שני מפגשים. יש לנו היום על מדפי חנויות הלחם המון סוגי לחמים, מקמח מלא, שיפון, חיטה מלאה, ללא גלוטן ועוד. המשתתפים ילמדו כיצד לאפות בצורה מדויקת לחם טוב וטרי, וייהנו מריחו הביתי של לחם חם היוצא מהתנור, ממש כמו במאפיה. סדנה זו מיועדת למתחילים ולמתלמדים.

סדנת בשרים וסדנת אוכל איטלקי

סדנת הכנת בשרים, היא תאווה לחיך של כל קרניבור חובב בשר. המשתתפים יכינו נתח אסאדו או פריים-ריב במרינה ייחודית, תבשיל בקר בסיידר תפוחי עץ, תוך לימוד של עקרונות בישולי קדרה ותבשיל.

לימוד של נתחי הבשר המתאימים להכנת המבורגר, הכנת קציצות רכות, לחמניות ורטבים מעשה ביתי איולי וקייטשופ. בנוסף הם ילמדו להכין מנה מוקפצת במטבח הביתי המורכבת מרצועות בקר חריף בג'ינג'ר וברוקולי, סנייה עם בשר המוגשת במחבת לוהטת עם עגבניות וחצילים, ולצד כל הבשר הטוב הזה סלט טרי ולקינוח סופלה שוקולד חם.

תפריט של סדנת אוכל איטלקי מיועדת ל-16 איש והיא נמשכת בין 3-4 שעות. המטבח האיטלקי הוא מהמטבחים המשובחים בעולם, והוא אהוב במדינות רבות גם מחוץ לאיטליה. על המטבח הזה השפיעו עמים שונים, אשר שינו אותו והוסיפו לו תבלינים, רכיבים וטעמים והיום הוא תמהיל של כל אלה.

בסדנה ילמדו המשתתפים להכין פוקצ'ות מבצק שמרים, רוסטביף עשוי מסטייק עבה במיוחד עם עגבניות וצנוברים. טליאטלה בראגו ירקות ובקר, פסטה טרייה אותה ילמדו המשתתפים להכין מקמח דורום איטלקי. ראגו הנו תבשיל בקר שבארץ קוראים לו פשוטף בולונז.

הם יכינו גם ניוקרי תפוחי אדמה. ריביולי במילוי בטטה, ויקנחו בסופלה שוקולד, קרם זביונה וליידי פינגרס. כן יש מנה כזו. כל קינוח דורש טכניקה שונה אותה ילמדו התלמידים.

מערכת ערוץ 20

מערכת ערוץ 20


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לקבוצת וואטסאפ או טלגרם שלנו.