צילום: יח"צ כרמית

 

כולם יודעים שחוץ מתפוחי אדמה במדורה ובשרים על האש, אחד הכוכבים הכי גדולים של ל"ג בעומר הוא המרשמלו. בשנים האחרונות המרשמלו קיבל שלל צבעים וצורות. אז לרגל ל"ג בעומר המתקרב, חברת הממתקים כרמית, מציעה מארזי מרשמלו מגוונים ועל הדרך מפרגנת לכם מתכון להכנת מרשמלו בל"ג בעומר: מור'ס על מקל – מתכון פרווה

צילום: יח"צ כרמית

מור'ס על מקל | באדיבות שפית מאיה דרין

רשימת חומרים ל-20 שיפודים:

30 יח' מרשמלו ורוד לבן

100 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית

2 כפיות שמן קוקוס

6 ביסקוויטים לוטוס גרוסים

אופן ההכנה:

  1. משפדים 20 יחידות מרשמלו ומשאירים את קצה השיפוד מבצבץ כלפי מעלה.
  2. ממיסים שוקולד ושמן קוקוס.
  3. טובלים את המרשמלו בשוקולד המומס ועוטפים מכל הצדדים, מניחים לשאריות שוקולד לטפטף. כאשר נשארת רק שכבת השוקולד החיונית מצפים בפירורי לוטוס מכל הצדדים ומניחים להתקשות.
  4. חותכים את עשר חתיכות המרשמלו הנותרות לחצי ונועצים בקצהו של כל שיפוד.
  5. בעזרת ברנר או להבת גז או אפילו מצית שורפים את המרשמלו החשוף ומגישים.
צילום: יח"צ כרמית