No Tag To Print

צילום: יעל יעקב

מתכון לשבת: עוגיות שוקולד שמתפרקות ונמסות בפה

העוגיות הכי טעימות שיש. חלבי או פרווה, לבחירתכם

אחרי שבוע עמוס במתח של הקורונה, זה הזמן להיכנס לאווירת סופ"ש, ולהתפנק בעוגיות מדהימות, שיביאו איתן המון מחמאות.

עוגיות שוקולד

מצרכים (14 עוגיות):

(השתמשתי בכוס לשתיה קרה)
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
רבע כפית מלח
200 גרם שוקולד מריר
30 גרם חמאה/מרגרינה
3/4 כוס קמח תופח
וניתן להוסיף לבלילה שוקולד שאוהבים

צילום: יעל יעקב

אופן הכנה:
להקציף את הביצים הסוכר והמלח עד לתערובת אחידה.
להמיס את השוקולד והחמאה/מרגרינה ולהוסיף לבלילה של הביצים.
לערבב היטב ולהוסיף את השוקולד שאנחנו רוצים בתוך העוגיות.
הבלילה יוצאת מאד דביקית ודלילה, ממליצה להכניס את הבלילה לשקית זילוף ולהזליף על תבנית.
לחמם תנור ל 190 מעלות, ולהכניס 8/עד 10 דקות. וזהו בתאבון!

צילום: יעל יעקב
It is not Android