צילום: TEKA

 

מצרכים

  • טורטיות תירס (4/5 לכל אורח)
  • 2 אבוקדו (או 4 קטנים)
  •  בצל אדום אחד
  • 400 גרם חזה עוף
  • פפריקה מתוקה
  • 300 גרם שעועית אפויה
  • 2 ליים
  • כוסברה
צילום: TEKA

 

הוראות הכנה

  1. פרסו את חזה העוף ופזרו מעליו פפריקה, מלח ופלפל.
  2. יש לבחוש את העוף במחבת עם מעט שמן עד שצבעו הופך לחום בהיר.
  3. שטפו את השעועית בזהירות והכינו את המרכיבים הטריים: חיתכו את הבצל לחתיכות קטנות וקילפו את האבוקדו. את האבוקדו ניתן לרסק עם מעט שמן ומלח, כך תקבלו את הממרח המקסיקני המוכר, גוואקמולי. חתכו כוסברה וליים.
  4. חממו את הטורטיות במחבת במשך דקה לכל צד. כסו את הטורטיות במכסה על מנת שישמרו חמות.
  5. הניחו את כל המרכיבים על השולחן וצרו את הטאקו שלכם. ניתן להחליף כל מרכיב כמו בשר במקום עוף, להוסיף תירס מתוק, פרוסות עגבניות ועוד.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של Teka

מערכת ערוץ 20

מערכת ערוץ 20