No Tag To Print

צילום: מיכה כלפה

מתכון לסופ"ש: אסאדו איכותי במיוחד לשבת חורפית

החורף שהגיע אלינו השבוע, הוא זמן מתאים לרענן את התפריט הבשרי במתכון פשוט וטעים

אסדו שפונדרה / שף מיכה כלפה

רשימת מצרכים:

4 אסאדו שפונדרה
6 תפוחי אדמה
4 ראשי שום
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אגוז מוסקט
3 ענפים של רוזמרין
4 ענפים של טימין טרי
צילום: מיכה כלפה
אופן ההכנה:
1. את האסדו חותכים לחתיכות
2. חותכים את תפו"א לסירות או קונים תפו"א קטנים ומתבלים באגוז מוסקט ועם שמן הזית.
צילום: מיכה כלפה
3. מכניסים את כל נתחי האסאדו לסיר חרס או סיר יצוק ברזל.
מפזרים את כל השום ועשבי התיבול. מפזרים מעט מלח גס ופלפל שחור.
מכסים במכסה ומכניסים לתנור לחום של 180 כ- שעתיים וחצי. לאחר שעתיים וחצי מוסיפים תפוחי אדמה,
מעט מים ושוב מלח ופלפל. ממשיכים בבישול של עוד כ- שעה,
4. רק כשהבשר רך ומתפרק מהעצם הוא מוכן
It is not Android