No Tag To Print

הצעת הגשה. צילום: רבקי צרבוניץ

מתכון לחזה עוף הכי טעים שיש

החגים כבר עברו, וכבר כולנו בישלנו את כל מה שאנחנו מכירים. זה הזמן למתכון קל וכל כך טעים

תקופת החגים מאחורינו, ואחרי סעודות החג הרבות, זה בדיוק הזמן להתחדש בעוד מתכונים. את הדיאטות למתי שהסגר ייגמר. המתכון הבא הוא מתכון ממש קל אבל אין סיכוי שלא תקבלו עליו המון מחמאות.

חזה עוף בטמפורה / רבקי צרבוניץ

(חשוב:השתמשתי בכוס לשתיה חמה)

מצרכים לבלילה:
2 פרפר חזה עוף חתוך לקוביות בנוניות.
חצי כוס קורונפלור
כוס קמח
ביצה
כוס מים קרים
קורט מלח
קורט פלפל שחור.

לרוטב:

2 שיני שום כתושות
כפית פפריקה מתוקה
כפית רוטב סויה
כף סילאן תמרים
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק

הכנה:
את כל המרכיבים לערבב בקערה עד למסה אחידה(עם כמה שפחות גושים), להוסיף את קוביות החזה עוף לבלילה, ולהכניס למקפיא ל10 דקות או למקרר ל30 דקות. (זה ידביק את הבלילה היטב לחזה עוף).

לחמם מחבת עם שמן עמוק על אש בינונית .ולטגן מכל צד עד שקצת משחים.

לאחר מכן, להכניס למחבת את כל המרכיבים של הרוטב, לפי הסדר בו הם מופיעים, וכשמתחיל לבעבע, להוסיף את חזה העוף המטוגן, לערבב כ3 דקות על אש נמוכה, וזה מוכן!
ניתן להוסיף שומשום.

הצעת הגשה. צילום: רבקי צרבוניץ
It is not Android