גראטן תפוחי אדמה, בטטה וטונה

מצרכים ל-4 מנות

1 קופסת טונה בשמן

4 תפוחי אדמה

3 בטטות

500 מ"ל שמנת מתוקה (או שמנת לבישול)

מלח ופלפל

קורט אגוז מוסקט טחון

1 כפית שום גבישי

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-200 מעלות
  • פורסים דק במנדולינה או במעבד מזון את תפוחי האדמה והבטטות
  • מסדרים בתבנית את פרוסות תפוחי האדמה והבטטות וביניהם מסדרים את הטונה. מתבלים את השמנת במלח, פלפל, אגוז מוסקט ושום גבישי ויוצקים מעל.
  • מכסים ברדיד אלומיניום ואופים עד שתפוחי האדמה רכים ומוכנים לאכילה. מורידים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות דקות אחדות עד שהמנה תשחים מעט.
מערכת ערוץ 20

מערכת ערוץ 20


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לקבוצת וואטסאפ או טלגרם שלנו.