בדיוק כמו בבית קפה. צילום: דן פרץ

מרכיבים:
4 כפות שמן זית
שן שום
100 גרם עגבניות קצוצות
50 מ"ל יין לבן
80 מ"ל ציר ירקות
2 קוביות חמאה
80 גרם רצועות זוקיני
פסטה לפסח (מקמח תירס/קמח תפו"א)
פילה דג לברק

הוראות הכנה:

  1. על מחבת – לחמם את שמן הזית, להוסיף שן שום פרוסה ואת העגבניות הקצוצות. מתבלים במלח, פלפל לפי הטעם ומבשלים דקה
  2. מוסיפים יין לבן, ומצמצמים כ2 דקות על האש
  3. מוסיפים ציר ירקות, מתקנים תיבול במלח פלפל
  4. מוסיפים את קוביות החמאה ע"מ להסמיך את הרוטב
  5. מוסיפים את רצועות הזוקיני
  6. מבשלים את הפסטה (מקמח תירס/תפו"א) לפי הוראות היצרן
  7. במקביל לשים פילה דג (קודם הצד של העור) על הפלנצ׳ה/ מחבת
  8. מניחים את הפסטה על הצלחת, מעל מניחים את הדג ומגישים

המתכון בשיתוף רשת בתי קפה "ביגה"