דף הבית > פנאי ולייף סטייל > אוכל > מפתיע: כזה פופקורן בחיים לא יצא לנו לאכול

מפתיע: כזה פופקורן בחיים לא יצא לנו לאכול

פופקורן הוא נשנוש שרובנו אוהבים לאכול בזמן צפייה בסרט טוב או סתם כשרוצים להתפנק במשהו טעים וחמים. "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציעה לשדרג את הפופקורן המסורתי ומציגה: מתכון לפופקורן זעתר. אנחנו עדיין בשוק

אנחנו כבר התמכרנו. צילום: הדס ניצן

 

מצרכים:

  • חצי כוס גרעיני תירס
  • 3 כפיות שמן
  • צרור עלי זעתר (אזוב) טריים או חופן מיובשים
  • 2-3 כפיות תערובת זעתר
  • מעט מלח
  • סיר נון-סטיק

*את הפופקורן מומלץ להכין בכמויות קטנות יחסית בכל פעם.

פופקורן זעתר. צילום: הדס ניצן

אופן ההכנה:

  • בסיר בינוני מחממים את השמן ומוסיפים את גרעיני התירס ועלי הזעתר.
  • מטלטלים את הסיר כך שגרעיני התירס יצופו היטב בשמן ובזעתר.
  • מכסים את הסיר ומשאירים חריץ קטן שיאפשר לאדים להשתחרר.
  • מחממים על אש גבוהה עד שהגרעינים מתחילים להתבקע.
  • מדי פעם מטלטלים שוב את הסיר, כדי שהפופקורן לא יישרף.
  • כשקולות הפצפוץ נעשים רחוקים זה מזה, מסירים מהאש.
  • מוסיפים מעט מלח ואת תבלין הזעתר, מערבבים היטב ומגישים.

 

המתכון באדיבות "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית.

אולי יעניין אותך גם

לא נשארים רעבים: 18 מתכונים נהדרים לתשעת הימים

תשעת הימים הראשונים של חודש אב, הם ימים בהם נמנעים מאכילת בשר בשל האבלות על חורבן הבית, אבל אל דאגה, אנחנו אספנו פה מתכונים מעוררי תיאבון שלא ישאירו אף אחד רעב