מתכון למעורב ירושלמי טבעוני

מצרכים ל-2 מנות:

  • מארז רצועות סויה של סוי ג'וי – ניתן למצוא במנדי טבעונות
  • 4 כוסות מים רותחים
  • קורט מלח
  • 1 כפית שטוחה של פלפל שחור (עדיף גרוס)
  • 1 כפית שטוחה של פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כמון
  • מעט כורכום
  • 2 בצלים
  • 4 שיני שום
  • 3 כפות שמן
  • תבלין מעורב ירושלמי

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את רצועות הסויה במים רותחים.
  2. מתבלים עם מלח, פלפל, פפריקה, כמון וכורכום.
  3. שוטפים ומקררים את רצועות הסויה ולאחר מכן סוחטים קצת.
  4. קוצצים את הבצלים והשום, ומטגנים עד להזהבה מלאה.
  5. מוסיפים את רצועות הסויה המבושלות ומערבבים.
  6. מוסיפים תבלין מעורב ירושלמי ומטגנים על אש בינונית כ- 10 דק'.

להגשה:

מומלץ על מצע של טחינה או פשוט להכניס לפיתה.

בתאבון!

 

קרדיט – יחצ. מעורב ירושלמי טבעוני.

 

משקל: 750 גרם

רכיבים: סויה, שום, בצל, תבלינים.

עלול להכיל עקבות גלוטן

המוצר ללא גלוטן אך מיוצר בסביבה שעלולה להכיל גלוטן

היצרן: חברת מנדי טבעונות. מיוצר במפעל בלעדי.

המתכון באדיבות "מנדי – טבעונות עד הבית"

לאתר הבית

מערכת ערוץ 20

מערכת ערוץ 20