מצרכים

  • 6 טורטיות תירס (קיימות אריזות כשרות לפסח ומוכנות בכל סופר)
  • 250 גרם של תפו"א קטנים
  • 150 גרם אספרגוס
  • 50 גרם תירס
  • אבוקדו
  • ליים
  • כוסברה
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/2 צ'ילי
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית אבקת בצל
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. הרתיחו את תפוחי האדמה בסיר עם מים ומלח עד שהם רכים.  חתכו את האספרגוס והורידו לו את החלק הקשה, הכניסו אותם גם למים לכמה דקות. אחרי שאתם מוציאים אותם מהמים, צננו במהירות.
  2. חתכו את תפוחי האדמה וטגנו אותם. אנחנו רוצים שהם יהיו רכים מבפנים ופריכים מבחוץ. הוסיפו למחבת את התירס והאספרגוס וטגנו עוד דקה.
  3. חממו את הטורטיות במשך כמה דקות במיקרוגל והגישו את התערובת עליהן.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה.



מערכת ערוץ 20

מערכת ערוץ 20