10:54 28/05/2018
דף הבית > פנאי ולייף סטייל > אוכל > מארחת? הנה המתכונים הכי שווים לעוגת גבינה מנצחת

מארחת? הנה המתכונים הכי שווים לעוגת גבינה מנצחת

חג השבועות, הנחשב גם לחג החלב, מביא איתו תמיד את ארוחות החג החלביות ואיתן - עוגות הגבינה והקינוחים. אם עדיין לא החלטת איך את מפתיעה השנה - קבלי את המתכונים הכי מוצלחים שמצאנו

עוגת גבינה עם שוקולד לבן ואוכמניות | חברת "כרמית"

צילום: אמיר מנחם

 

מצרכים לקרמבל עוגיות חמאה:

  • 300 גרם קמח
  • 200 גרם חמאה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • כפית תמצית וניל איכותית
  • 1 ביצה

מצרכים למלית גבינה ושוקולד לבן:

  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 250 גבינת שמנת 30%
  • 150 גרם סוכר
  • כפית מחית וניל
  • 14 גרם ג'לטין
  • 50 גרם מים
  • 3 חפיסות שוקולד לבן "כרמית"
  • 150 גרם שמנת מתוקה
  • 500 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

מכינים את הקרמבל עוגיות חמאה:

  • במעבד מזון שמים יחד קמח, חמאה וסוכר ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורים. מוסיפים את הביצה והווניל ומעבדים רק עד קבלת בצק אחיד. נא להיזהר שלא לעבד את הבצק יתר על המידה .
  • מרדדים את הבצק לעובי אחיד של 1 ס"מ .
  • אופים בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות למשך 15-20 דקות.
  • מצננים וטוחנים במעבד מזון שוב. מחלקים את הקרמבל ל -2 קערות. באחת שמים 3/4 מהכמות ובשניה את הרבע הנותר.
  • מחממים 50 גרם חמאה ומוזגים לקערה שבה הכמות הגדולה של הקרמבל. מערבבים היטב ומהדקים לתחתית של תבנית בקוטר 26.

מכינים את המוס גבינה:

  • משרים את הג'לטין במים.
  • בקערה שוברים את השוקולד הלבן, מרתיחים 150 מ"ל שמנת מתוקה ומוזגים על השוקולד, מחכים דקה ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד לקבלת קרם שוקולד חלק ומבריק.
  • בקערה גדולה שמים יחד גבינות, סוכר ווניל. מערבבים היטב עד לקבלת מסה אחידה וחלקה.
  • מחממים את הג'לטין במיקרו רק עד המסה ( 20 שניות לערך ומערבבים אותו לשוקולד. לאחר מכן את השוקולד מקפלים למסת הגבינות)
  • מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה ומקפלים למסת הגבינות .
  • יוצקים את המסה המוכנה על הקרמבל חמאה ומעבירים לקירור של 5 שעות לפחות.

מלית אוכמניות וקישוט:

  • לוקחים קערה קטנה שמים אותה הפוכה על העוגה, מפזרים את הכמות הקטנה של הקרמבל מסביב ומרימים את הקערה בעדינות ומסדרים את מלית האוכמניות

ומה תכינו למנה העיקרית?

טרייפל קרם לימון עם מוס גבינה, נשיקות מרנג ותותים | רחלי קרוט באדיבות "השף הלבן"

 כמות מנות: 10-8 | זמן הכנה: 45 דקות | זמן כולל: 3 שעות | דרגת קושי: בינוני

קינוח כוסות מתוק-חמצמץ נפלא וישתלב בצורה מושלמת בארוחת החג

צילום: השף הלבן

 

לקרם הלימון:
1 כוס (240 מ"ל) מיץ לימון טרי (מיץ מ-5 לימונים)
2 ביצים בגודל L
3 חלמונים
3/4 כוס (150 גרם) סוכר לבן
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

למוס הגבינה:
2 מכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה שף לבן 38% שומן
4 כפות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 קופסה (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי 25% שומן או מסקרפונה השף הלבן בטמפרטורת חדר

בנוסף:
2 סלסילות תותים, שטופים היטב וללא העלים
20 עוגיות חמאה

הגרסה המשפחתית. צילום: השף הלבן

 

אופן ההכנה:
קרם הלימון: שמים בסיר בינוני את מיץ הלימון, הביצים, החלמונים והסוכר ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה, תוך כדי טריפה מתמדת במטרפה, עד שנוצר קרם יציב במרקם של מעדן חלב (חשוב לא להפסיק לטרוף, כי אז הקרם יהפוך לחביתה).
מניחים בקערה את החמאה ויוצקים עליה את קרם הלימון דרך מסננת (הסינון חשוב מאוד, כדי לוודא שהקרם יהיה חלק ולא יישארו בו חתיכות קטנות של ביצה). מערבבים היטב, עד שהחמאה נמסה ונוצר קרם חלק. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות או למשך הלילה.
מוס הגבינה: שמים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר ותמצית הווניל ומקציפים במהירות בינונית עד שנוצרת קצפת רכה. מוסיפים את גבינת השמנת וממשיכים להקציף עד ליצירת קצפת יציבה.
ההרכבה: חותכים את התותים לפרוסות דקות.
מפוררים לתחתית כל כוס 2 עוגיות חמאה. מסדרים מעליהן שכבה של פרוסות תותים בעובי כ-1 ס"מ (בערך 2 תותים פרוסים). מניחים על התותים 3 כפות קרם לימון ולאחר מכן 4-3 כפות מוס גבינה. מניחים שכבה נוספת של קרם לימון ומסיימים בשכבה של פרוסות תותים. מקשטים ב"גבעה" של מוס גבינה.
שומרים במקרר, מכוסה.

הערות ושדרוגים:
אפשר להחליף את התותים בכמות זהה של פרי רך אחר, כמו אוכמניות, פטל, קיווי, דובדבנים ללא גלעין, מנגו או בננות.
לשדרוג המראה אפשר לפזר למעלה נשיקות מרנג שבורות. אפשר להרטיב את העוגיות ברוטב תותים: מבשלים 20 תותים חתוכים לקוביות יחד עם 1/2 כוס סוכר עד שהם מגירים נוזלים ומתרככים והסוכר נמס. מסננים ומקררים היטב. אפשר גם להגיש את הרוטב לצד הטרייפל כדי שכל אורח יוכל למזוג לעצמו.

ומה תכינו למנה העיקרית?

עוגת גבינה בתוך עוגת גבינה |  יונית צוקרמן באדיבות "השף הלבן"

כמות: תבנית קטנה בקוטר 24-22 ס"מ ותבנית גדולה בקוטר 26 ס"מ. קושי: בינוני

צילום: השף הלבן

 

לעוגת הגבינה האפויה:

6 ביצים, מופרדות

1 גביע (850 גרם) בלילה להכנת עוגת גבינה השף הלבן

1 גביע (225 גרם) שמנת נפוליאון 25%

1 גביע (200 גרם) קרם פרש השף הלבן

קליפה מגוררת מלימון קטן

1 כוס (200 גרם) סוכר  

1 כף אבקת פודינג וניל

5 כפות קורנפלור

לתחתית (בסיס הפירורים):

250 גרם פתי בר

100 גרם חמאת תנובה

1/2 1 כפות אבקת סוכר

1/4 כוס (60 מ"ל) חלב תנובה 3% שומן

לעוגת הגבינה הקרה :

1 שקית (14 גרם) ג'לטין

1/4 כוס ועוד כף (75 מ"ל) מים

2 מכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן

1 כוס (200 גרם) סוכר

1 כף אבקת פודינג וניל

1 גביע (850 גרם) בלילה להכנת עוגת גבינה השף הלבן

1 גביע (200 גרם) קרם פרש השף הלבן

קליפה מגוררת מלימון קטן

אופן ההכנה:

  1. עוגת הגבינה האפויה: מחממים את התנור ל-200 מעלות במצב טורבו. מניחים בתחתית התנור תבנית או סיר עם מים רותחים.
  2. מערבבים היטב את כל מרכיבי העוגה, למעט החלבונים, עד שמתקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
  3. מקציפים את החלבונים לקצף יציב, אבל לא נוקשה. מקפלים מחצית מהקצף לתוך הבלילה, ולאחר מכן גם את המחצית השנייה.
  4. מרפדים בנייר אפייה את הדפנות של תבנית בקוטר 22 או 24 ס"מ (אפשר גם חד-פעמית) – הנייר יאפשר לעוגה להיחלץ בקלות.
  5. אופים את העוגה 10 דקות, מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ללא טורבו ואופים עוד שעה. מכבים את התנור ומצננים בתוכו את העוגה במשך שעה, בלי לפתוח את הדלת. מכסים את העוגה בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות, להתייצבות.
  6. התחתית: טוחנים את הביסקוויטים. מחממים את החמאה ואבקת הסוכר במיקרוגל במשך דקה, עד שהחמאה נמסה. מוסיפים לפירורי הביסקוויטים יחד עם החלב ומערבבים היטב. משטחים בתבנית בקוטר 26 ס"מ.
  7. מחלצים בזהירות את העוגה האפויה מהתבנית שלה ומניחים אותה במרכז התבנית הגדולה, על בסיס הפירורים. מכסים בניילון נמצמד ומעבירים למקרר.
  8. עוגת הגבינה הקרה: שמים את הג'לטין בצלוחית, יוצקים עליו את המים ומערבבים במזלג. מניחים בצד.
  9. מקציפים את השמנת להקצפה עם הסוכר והפודינג לקצפת יציבה. מערבבים בקערה נפרדת את הבלילה להכנת עוגת גבינה עם הקרם פרש וקליפת הלימון.
  10. מחממים את הג'לטין במיקרוגל במשך 15 שניות ומערבבים. מוסיפים כף מתערובת הגבינות ומערבבים היטב. מוסיפים את תערובת הג'לטין לתערובת הגבינות ומערבבים היטב, עד שהג'לטין נטמע בה באופן אחיד. מוסיפים את תערובת הגבינות לקצפת ומקציפים כדקה.
  11. יוצקים את הבלילה על העוגה האפויה, ומקפידים שהיא תמלא היטב את הרווח שבין העוגה לדפנות התבנית. מיישרים את פני העוגה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות (אפשר להקפיא ולהפשיר במקרר במשך שעה לפני ההגשה)

ומה תכינו למנה העיקרית?

טירמיסו שוקולד טבעוני בכוסות | אולגה טוכשר באדיבות "השף הלבן"

לכבוד שבועות הכנו לכם גרסה טבעונית וטעימה לטירמיסו הקלאסי, שתוכלו להגיש לאורחים כקינוח אישי בכוסות. וכדי להדגיש את הטעמים הוספנו גנאש שוקולד בין שכבות הטורט לקרם ה"גבינה-קפה".

זמן הכנה: שעה כולל אפייה והרכבה. דרגת קושי: קל. כמות: 6-4 מנות

צילום: השף הלבן

 

מרכיבים לטורט הווניל:

1 כוס (240 מ"ל) משקה סויה תנובה מועשר

1/3 כוס (80 מ"ל) שמן

1/2 כוס (100 גרם) סוכר

2 שקיות סוכר וניל

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

1 כפית חומץ (רצוי תפוחים)

1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח

1/2 כפית אבקת אפייה

לסירופ הקפה:

2 כוסות (480 מ"ל) קפה רותח, שהוכן מ-2 קפסולות אספרסו או 2 כפות גדושות של קפה נמס

אפשרות: 1/4 כוס (60 מ"ל) ליקר דובדבנים או ליקר קפה

לקרם ה"גבינה"-קפה:

2 מכלים (500 גרם) סויה בסגנון גבינה לבנה תנובה

2 כפות שמן קוקוס, מומס

1 כוס (140 גרם) אבקת סוכר

אפשרות: 2 כפות ליקר דובדבנים או ליקר קפה

4-3 כפות אספרסו מוכן או קפה נמס חזק מוכן

לגנאש השוקולד:

100 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות

1/4 כוס (60 מ"ל) משקה סויה תנובה מועשר

להגשה:

אבקת קקאו

שוקולד מריר, מגורר

אופן ההכנה:

הטורט:

  • מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות תבנית בגודל 20X20 ס"מ או בקוטר 24 ס"מ.
  • טורפים יחד בקערה גדולה את חלב הסויה, השמן, הסוכר וסוכר הווניל, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • מערבבים את הסודה לשתייה עם החומץ ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים שוב עד שמתקבלת בלילה אחידה ודלילה למדי.
  • יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 25-20 דקות, עד שהטורט מזהיב. מצננים לחלוטין ומחלצים מהתבנית.
  • סירופ הקפה: מערבבים את כל מרכיביו בקערה ושומרים בצד.
  • קרם ה"גבינה"-קפה: מערבבים את כל מרכיביו במעבד מזון או במטרפה ידנית, עד שמתקבל קרם אחיד וחלק.
  • גנאש השוקולד: שמים את כל מרכיביו בקערה וממיסים במיקרוגל או על סיר עם אדים, עד שמתקבל גנאש אחיד וחלק.
  • הרכבת הקינוח: קורצים מהטורט עיגולים בקוטר כוס ההגשה בעזרת קורצן עוגיות עגול.  לחלופין, חותכים את הטורט לקוביות בגודל 2X2 ס"מ. טובלים קלות את העיגולים או הקוביות בסירופ הקפה ומניחים בתחתית כל כוס הגשה עיגול טורט או כמה קוביות קטנות. מזלפים למעלה גנאש שוקולד בעזרת כף ויוצקים 3-2 כפות קרם, תלוי בגודל הכוס. יוצרים באותו אופן שכבות נוספות של טורט, שוקולד וקרם.
  • מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות (ועד 3 ימים).
  • לפני ההגשה מפזרים על כל מנה אבקת קקאו ושוקולד מריר מגורר.

ומה תכינו למנה העיקרית?

עוגת גבינה עם פרג, חלבה ואגוזי לוז | אבינועם ארביב באדיבות "השף הלבן"

כמות: עוגה בתבנית בקוטר 26 ס"מ. קושי: בינוני. זמן הכנה: 25 דקות

צילום: השף הלבן

 

מרכיבים:
1/2 חבילה (450 גרם) בצק פריך מעדנות, מופשר לפי הוראות היצרן

לשכבת הפרג:
1/2 כוס (50 גרם) אגוזי לוז קלויים
1 כוס (240 מ"ל) חלב תנובה
3/4 כוס (150 גרם) סוכר
2 כוסות (200 גרם) פרג טחון טרי
50 גרם חמאת תנובה
100 גרם חלבה, מפוררת
1 כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת מ-1/2 לימון
1 כף קורנפלור
2 ביצים

למלית הגבינה:
500 גרם גבינה תנובה 9%
1/4 כוס (60 מ"ל) שמנת מתוקה השף הלבן 32%
1 כפית קליפת לימון מגוררת
2 ביצים

1 חלמון
3/4 כוס (150 גרם) סוכר
1 שקיק (10 גרם) סוכר וניל
2 כפות (30 גרם) קמח

אופן ההכנה:

  1. שכבת הפרג: מחממים את התנור ל-180 מעלות. טוחנים את האגוזים.
  2. שמים את החלב והסוכר במחבת עמוקה ומביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב. מוסיפים את הפרג ומבשלים דקה, תוך ערבוב. מסירים מהכיריים, מוסיפים את יתרת המרכיבים (למעט הביצים) ומערבבים. מוסיפים את הביצים, מערבבים היטב ומניחים בצד לצינון.
  3. חותכים מהבצק הפריך עיגול בקוטר התבנית ומניחים אותו בתוכה. מהדקים קלות ודוקרים במזלג בכמה מקומות. אופים 12-10 דקות, עד שהבצק מזהיב מעט. מצננים לטמפרטורת החדר. יוצקים על הבצק את מלית הפרג, מיישרים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות (לחלופין, מקפיאים שעה).
  4. מלית הגבינה: מחממים את התנור ל-200 מעלות. מערבבים בקערה גדולה את הגבינה הלבנה, השמנת המתוקה וקליפת הלימון ומניחים בצד.
  5. מקציפים את 2 הביצים והחלמון, תוך שמוסיפים בהדרגה את הסוכר וסוכר הווניל, עד שמתקבלת קציפה אוורירית ובהירה. מנמיכים את מהירות ההקצפה, מוסיפים את הקמח ומקציפים רק עד שהוא נטמע בקציפה.
  6. מקפלים בעדינות את תערובת הביצים לתוך תערובת הגבינה. יוצקים לתבנית, מיישרים ואופים 15 דקות. מנמיכים את חום התנור ל-100 מעלות ופותחים מעט את הדלת שלו. לאחר כ-5 דקות סוגרים את הדלת ואופים 60-50 דקות נוספות, עד שהעוגה יציבה בשוליה ועדיין מעט רוטטת במרכז. מניחים לעוגה להצטנן לחלוטין בתוך התנור הסגור. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-12 שעות לפחות.

ומה תכינו למנה העיקרית?

גאלט אגסים ומסקרפונה | אבינועם ארביב באדיבות "השף הלבן"

כמות: 12 מנות, קושי: קל, זמן הכנה: 25 דקות

צילום: השף הלבן

 

מרכיבים:

כ-1/2 חבילה (כ-500 גרם) בצק עלים מעדנות, מופשר לפי הוראות היצרן  
1 גביע (225 גרם) מסקרפונה השף הלבן, בטמפרטורת החדר
1/2 1 כפות (20 גרם) סוכר
1/2 כפית קינמון

לאגסים:
3 אגסים, פרוסים דק

1 כף מיץ לימון
1/2 1 כפות קורנפלור
1/4 כוס (50 גרם) סוכר
1 כפית תמצית וניל
25 גרם חמאת תנובה, מומסת

לסירופ הסוכר:
1/4 כוס (50 גרם) סוכר  
1/4 כוס (60 מ"ל) מים


אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה את המסקרפונה, הסוכר והקינמון ומניחים בצד.
  2. בקערה נפרדת מערבבים בעדינות את פרוסות האגסים עם מיץ הלימון, הקורנפלור, הסוכר, הווניל והחמאה.
  3. חותכים מהבצק עיגול בקוטר של כ-25 ס"מ ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. מורחים על הבצק את תערובת המסקרפונה, ומשאירים שוליים נקיים ברוחב 1 ס"מ. מסדרים את פרוסות האגסים במעגלים על המסקרפונה – מתחילים מהשוליים ומתקדמים כלפי המרכז. צובטים את שולי הבצק ומכסים בהם מעט את האגסים.
  5. אופים 35-30 דקות, עד שהבצק מזהיב והאגסים משחימים מעט.
  6. בינתיים מכינים סירופ סוכר: מחממים את הסוכר והמים במחבת קטנה על אש בינונית, עד שהסוכר נמס.  
  7. מברישים בעדינות את הגאלט החם בסירופ הסוכר. מומלץ להגיש בליווי קרם פרש.

ומה תכינו למנה העיקרית?

פאי גבינת שמנת, חמאת בוטנים ושוקולד ללא אפייה | אבינועם ארביב באדיבות "השף הלבן"

כמות: תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ, קושי: קל, זמן הכנה: 25 דקות

צילום: השף הלבן

 

מרכיבים:

לגנאש השוקולד:
250 שוקולד מריר, שבור לקוביות
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה השף הלבן 32%

לתחתית:
200 גרם פתי בר בטעם שוקולד
100 גרם חמאת תנובה, מומסת
3 כפות מגנאש השוקולד

למלית:
1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי 25%
3/4 כוס (90 גרם) אבקת סוכר
3/4 כוס (190 גרם) חמאת בוטנים
1/3 כוס ועוד כף (95 מ"ל) חלב תנובה
1/2 כוס (כ-80 גרם) נטיפי שוקולד מריר איכותיים או 3/4 חבילת שוקולד מריר, קצוץ

אופן ההכנה:

  1. הגנאש: ממיסים יחד את השוקולד המריר והשמנת במיקרוגל או בבן מארי (סיר המונח על גבי סיר נוסף שבו מעט מים חמים) ומערבבים עד שמתקבל קרם חלק.
  2. התחתית: מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון לפירורים דקים ומערבבים עם החמאה. מוסיפים 3 כפות מגנאש השוקולד ומערבבים היטב. משמנים את התבנית ומהדקים את התערובת לתחתית שלה ולדפנות.
  3. יוצקים לתבנית 1/3 מכמות הגנאש ומיישרים. מכניסים למקפיא ל-20 דקות, להתייצבות.  
  4. המלית: טורפים בקערה את הגבינה, אבקת הסוכר וחמאת הבוטנים לתערובת חלקה. מוסיפים את החלב בהדרגה וטורפים עד שהתערובת אחידה. מוסיפים את נטיפי השוקולד (או השוקולד הקצוץ) ומערבבים קצרות. יוצקים לתבנית, מיישרים ומכניסים למקפיא לשעה.
  5. יוצקים לתבנית את יתרת הגנאש (אם הוא התקשה, מחממים אותו בעדינות כדי שיהפוך שוב לנוזלי) ומטים אותה כדי שיכסה את המלית בשכבה אחידה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-10 שעות לפחות (או 4 שעות במקפיא).

ומה תכינו למנה העיקרית?

מילפיי- קרם שניט וניל | הקונדיטורית אסטלה באדיבות חברת "מאסטר שף"

כמות: עוגה בגודל 9X25

צילום: אסף אמברם

לבצק עלים:

1 חבילה בצק עלים

אבקת סוכר- לפי הטעם

למלית קרם שניט:

200 מ"ל (1כוס) חלב

200 מ"ל (1 כוס) שמנת מתוקה

1 חבילה פודינג וניל מאסטר שף עם גרגירי וניל אמיתי

הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מכינים את הבצק: מרדדים בצק עלים לעובי 3 מ"מ.
  3. חותכים מהבצק מלבן בגודל  30*32
  4. מכניסים את הבצק לתנור ואופים במשך 10 דקות. מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים 15 דקות נוספות.
  5. מוציאים את הבצק מהתנור, מפזרים שכבה דקה של אבקת סוכר. מעלים את החום ל-250 מעלות ואופים עוד 2-3 דקות, עד שהסוכר מתקרמל. מוציאים מהתנור ומצננים.
  6. לאחר שהבצק מתקרר, חותכים את הבצק ל-3 מלבנים שווים.
  7. מכינים את המלית: בקערה גדולה מקציפים שמנת, חלב ופודינג. מעבירים למקרר עד הרכבת המנה.
  8. מרכיבים את המנה: מעבירים את המלית לשק זילוף עם צנתר בקוטר 10 מ"מ.
  9. מניחים מלבן בצק על צלחת הגשה ומזלפים כיפות צפופות. מניחים מלבן בצק נוסף ומזלפים שוב כיפות צפופות. מניחים את יחידת הבצק האחרונה ומפדרים באבקת סוכר.
  10. מומלץ ליצור צורת קישוט עם אבקת הסוכר.

ומה תכינו למנה העיקרית?

אולי יעניין אותך גם

מתכננים ארוחת ערב? זה המתכון המושלם בשבילכם

השילוב של פסטה וגבינות תמיד מנצח. המותג ברילה מציע מתכון של פשטידת ספגטי בצורת עוגה, עם גבינות ופרחי ברוקולי, המהווה ארוחת ערב חגיגית או כמנת אירוח לכל אירוע