צילום: עדי קראוס

 

כולנו מכירים את הגלידה בגביע. מסתבר שרובנו מעדיפים להוסיף חטא על פשע ולאכול את הגלידה עם גביע וופל קריספי, שילוב הטעמים יחד גורם להנאה כפולה. אולם, ההמלצה של פיפ סטודיו היא לאכול גלידה בגביעי קריסטל שקופים כך שתוכלו גם לראות את הגלידה מבעד לגביע וגם לאכול גלידה בסטייל.

צילום: עדי קראוס

 

מי שלא בוחר בגביע לרוב יבחר את הגלידה שלו בקערית בגודל בינוני עדיף מעט עמוקה ובעיקר ססגונית ושמחה.

 

צילום: עדי קראוס

 

אפשרות נוספת להגיש גלידה גם בצלוחית שטוחה וקטנה למראה אלגנטי, לרוב נבחר באופן ההגשה הזה באירוח או ארוחה יוקרתית.

 

צילום: עדי קראוס

 

עם הלשון או עם כפית? אין ספק שללקק גלידה זה חלק מהכיף, בלוטות הטעם מתענגות על הגלידה, ההמלצה היא לאכול את הגלידה בכפית מעוצבת ושיקית.

צילום: עדי קראוס

 

הכפית מסמלת משהו יותר תרבותי ומנומס ולא תאמינו אבל הכפית גם משדרגת את טעם הגלידה. אז איך אתם אוהבים את הגלידה שלכם? להשיג: ברשתות ובחנויות כלי הבית הנבחרות ובאתר PALDINOX, היבואנית הרשמית בישראל.