תודות לגיסתי, זה המיני היחיד שמתאים לי.

המרכיבים:

חצי קילו קמח
1 כף שמרים
1 כפית מלח
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
בין ביצה אחת ל- 2
רבע כוס שמן
1 כוס מים פושרים ומוסיפים עוד לפי הצורך.
מילוי: שוקולד.

רוגעלך
הרוגלך אחרי ההתפחה. צילום: ביתי

 

אופן ההכנה:

מתפיחים 40 דקות עד להכפלת הנפח.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180-200 מעלות עד שהרוגלך משחימים.
להכנת הסירופ מעל, יש לשים בכוס חצי כוס סוכר ולמלא במים עד הסוף ולחמם במיקרוגל כ-4 דקות

 

רוגעלך אחרי אפיה
להוציא מהתנור כשהרוגלך משחימים. צילום: ביתי

 

טיפ אישי: ניתן להמיר את מילוי השוקולד ב-3 כפות גדושות קקאו, 1 כוס סוכר חד פעמי, 1 כפית גדושה נס קפה, 1/3 כוס שמן.

בהצלחה

20 News

20 News


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לקבוצת וואטסאפ או טלגרם שלנו.