מתכון לעוגת גבינה קרה / נועם זיגדון
מצרכים:
תבנית בנונית או בקוטר 28 ס"מ
[כוס מדידה חד פעמית חמה]
לבסיס:
1 חבילה פתי בר מרוסק
50 גרם חמאה מומסת
למילוי:
2 שמנת מתוקה
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
1 פחית חלב מרוכז
1 כוס חלב
750 גרם גבינה לבנה 5%
לקישוט:
מעט פירורי ביסקוויטים
כף ריבת חלב
אופן ההכנה:
1. לערבב את החמאה מומסת והפתי בר ולשטח בתבנית.
2. להקציף את כל מרכיבי המילו מלבד הגבינה הלבנה, כשהקצף נוקשה להוסיף את הגבינה ולהקציף עוד כדקה. לאחר מכן לשפוך את המילוי מעל הביסקוויטים.
3. לפזר מעל פירורי ביסקוויט ואפשר גם לזלף כף ריבת חלב מחוממת.
4. להכניס למקרר למינימום 6 שעות לפני ההגשה.
באדיבות נועם זיגדון – לקבוצת הפייסבוק שלה לחצו כאן