שף קובי קטני, השף הראשי של מסעדת כינור בכיכר בנה תפריט חדש המורכב ממנות ראשונות ועיקריות עשירות ומיוחדות, עם נגיעות צרפתיות, המבוססות על המרכיבים הטריים והאיכותיים ביותר בשוק. 

בין המנות בתפריט החדש

ראשונות: פוקאצ'ת הבית עם מטבלים (24 ₪), סלמון סו-וויד (55 ₪), קרפצ'יו בקר (56 ₪), טונה קרודו (69 ₪), פטה כבד (49 ₪), שווארמה טלה (59 ₪) שיפוד פילה בקר על ריזוטו פטריות וכמהין (69 ₪), סלט אנדיב (56 ₪ ), ספייר ריבס טלה (69 ₪), סלט קיסר (49 ₪)

קרדיט – אסף קרלה

 

עיקריות: שוק טלה מפורק (138 ₪), סטייק אנטריקוט על פירה מעושן (156 ₪), אסאדו (138 ₪), סטייק לה מינות (110 ₪), סטייק חציל (69 ₪), פילה בקר עם גראטן תפוחי אדמה (178 ₪), המבורגר אנטריקוט (72 ₪), סלמון ניסואז (119 ₪), חזה עוף צלוי (92 ₪), צלעות טלה (182 ₪), קוט דה בף עם סלט עלים ומח עצם  (55 ₪ ל-100 גרם, מינימום הזמנה 400 גרם), ריזוטו פטריות (82 ₪) ודג שלם משתנה מידי יום.

אוכל ומוזיקה בחוויה משולבת בכינור בכיכר

מסעדת השף הירושלמית 'כינור בכיכר' משתרעת על שטח של כ- 200 מ"ר עם כ- 200 מקומות ישיבה, ומחולקת לשני חללים המאפשרים אפשרויות בילוי שונות: החלל המרכזי, נמצא בקומת הכניסה וקיימים בו 100 מקומות ישיבה עם כיסאות בהתאמה אישית וספות יוקרתיות.

החלל החיצוני, ממוקם ברחבת כיכר המוזיקה וכולל כ-100 מקומות ישיבה הפונים לרחבה המרכזית של 'כיכר המוזיקה' ולבמת ההופעות. תפריט המסעדה מבוסס על בשרים מובחרים צלויים או מבושלים, דגים טריים ומגוון סלטים רעננים ממרכיבים עונתיים.

במסעדה יש בר משקאות רחב ומרהיב ובו מיטב מותגי האלכוהול המובילים בעולם, בירות מקומיות ומיובאות מהחבית, וקפה של חברת 'וריניאנו' (Caffe Vergnano 1882) מבית הקלייה הוותיק ביותר באיטליה. 

כינור בכיכר –  מעבר בית הכנסת 12, כיכר המוזיקה, נחלת שבעה.

ימים א'-ה': 12:00-00:00

שעה אחרי יציאת שבת עד 00:00

כשרות מהודרת- בד"צ בית יוסף. 

02-9944902

מערכת ערוץ 20

מערכת ערוץ 20