טרקליני העסקים בנמלי התעופה קופצים לדור הבא ומתאימים עצמם לאווירת מתמחי ההסעדה הבינלאומיים, כולל מיתוג, חשיבה על קונספט ובידול. חברת "רסטוטל" הישראלית, שמובילה את האסטרטגיה בתחום מתחמי ההסעדה והבילוי, אמונה על הפעילות העולמית.

טרקלין ברמה בינלאומית

"רסטוטל" מלווה את פעילותם של טרקליני אחמ"ים בשדות תעופה בינלאומיים. "רסטוטל "בהובלת המנכ"ל, שמוליק מרקוס – מלונאי וותיק ומוערך, פעלה להקמתו של מתחם לאונג' חדש בטרמינל 2B בשדה התעופה ניוארק ארה"ב.

המיזם בבעלות חברה אמריקאית אשר פיתחה קונספט העונה לשם Art&Lounge ונותן מענה לצרכיו של הנוסע יחד עם אוירה אומנותית הבאה לידי ביטוי במיצגי אמנות פלסטית ווידאו ארט.

הטרקלין המצליח מאכלס כ 10,000 נוסעים בחודש וכולל חברות תעופה רבות המסתייעות בשירותיו לצד נוסעים פרטיים אשר רוצים להנעים זמנם לפני הטיסה.

תפריטים המותאמים אישית לנוסעים

שמוליק מרקוס מנכ"ל "רסטוטל" מנהל את פעילותה הקולינרית של החברה ואת פיתוחה העסקי לשדות תעופה נוספים בעולם. "אחת המטרות שהצבתי לעצמי היא לחזק את נושא הבריאות בתפריטים המוגשים לנוסעים ע"מ לשפר את ההרגשה לפני הטיסה. מרכיבים רבים מתוך ארוחת הבוקר הישראלית המוכרת לנו באים שם לידי ביטוי.

אני משתדל להבליט את חומרי הגלם והסגנונות האופייניים לנו כמו סלט ירקות ישראלי, טחינה גולמית, תמר מדג'הול ואפילו יינות ישראלים מככבים שם בתפריט. אני לא רואה הבדל בין אורח המגיע לטרקלין עסקים במלון חמישה כוכבים לבין נוסע שמעוניין בזמן איכות לפני הטיסה. ברור שהנוחות מהווה מרכיב מאד עיקרי בהכנה לטיסה אבל למזון והמשקאות ואופן הגשתם חשיבות מכרעת בעיצוב החוויה".

ליווי פעילות אל-על בנמל התעופה שארל דה גול

מזה למעלה משנתיים חברת img מספקת שירותי ניהול ומזון לטרקלין המלך דוד של אל על בשדה התעופה שארל דה גול בפריז.

מרקוס: "יש הבדל מהותי בין לאונג'ים בשדות תעופה בערים אירופאיות כמו פריז ,לבין אמריקה ואמריקה הלטינית. מארה"ב הטיסות הן בד"כ ליעדים ארוכים ומחייבים היערכות להסעדת הנוסע לזמן ארוך יותר או להתחשב בעובדה שהוא מתכוון לישון בחלק משמעותי מתוך הטיסה,

בעוד בשדות תעופה אירופאים הגישה היא הרבה יותר אופנתית ויצירתית ומדגישה מזון קל יותר המבוסס על מנות קטנות(Finger food) ושימוש רב בירקות ופירות."



מערכת ערוץ 20

מערכת ערוץ 20