מצרכים:

  • בצל אחד
  • 400 גרם של גזר
  • פחית אחת של חלב קוקוס
  • שורש ג'ינג'ר טרי
  • שמן זית
  • מלח
  • מעט שקדים קלויים ופטרוזיליה לקישוט

הוראות הכנה:

  • קוצצים את הבצל ומטגנים עד שהוא הופך לשקוף.
  • חותכים את הגזר לפרוסות עבות ומוסיפים אותן לסיר יחד עם הבצל. מכסים במים, מביאים לרתיחה וממתינים שהגזרים יתרככו.
  • מוסיפים את חלב הקוקוס וכפית קליפת ג'ינג'ר מגוררת, מסירים מהאש וטוחנים.
  • מגישים עם מעט מלח לפי הטעם, שקדים קלויים ופטרוזיליה.
מערכת ערוץ 20

מערכת ערוץ 20