צילום: אתר וואטסאפ
צילום: אתר וואטסאפ

 

שלחתם פעם הודעה שהצטערתם עליה בוואטסאפ? מעתה תוכלו למחוק כל הודעה שתשלחו בטווח של 7 דק' מרגע השליחה ובתנאי שהצד השני עדיין לא קרא אותה. הפיצ'ר לו חיכו משתמשים רבים יפתח למשתמשים שעדכנו לגרסה האחרונה של אפליקציית המסרים המידיים, והיא תהיה זמינה למשתמשי iOS, אנדרואיד ו-Windows Phone כאחד. הפונקציה של מחיקת הודעות שנשלחו תתאפשר רק כשאר שני המשתמשים בעלי גרסת הוואטסאפ המעודכנת.

אז איך זה יעבוד? בקרב משתמשי האייפון, ברגע שתשלחו הודעה ותחליטו למחוק אותה, המשתמש לו שלחתם את ההודעה לא יקבל התראה עליה, והיא לא תופיע בהיסטוריית השיחות. במקרה של משתמשי אנדרואיד, המשתמש לו נשלחה ההודעה יקבל התראה על כך שנשלחה לו הודעה שנמחקה. ומה עם מערכת המידע של וואטסאפ שאלתם? היא תדע ותהיה חשופה לכל.

לא רק הודעות כתובות יוכלו להימחק אלא גם הודעות קוליות, תמונות, סרטונים וכו'. אם אתם עדיין לא רואים את הפיצ'ר החדש בוואטסאפ שלכם – אל חשש, הגרסה המעודכנת של אפליקציית המסרים המיידים תהיה זמינה להורדה בישראל כבר במהלך סוף השבוע.

ניר מועלם

ניר מועלם

עורך חדשות, ערוץ 20.
ניר מועלם