2:24 20/10/2017
דף הבית > תרבות > דרך האוכל

דרך האוכל

מה שהיה בעבר פסטיבל "טעם העיר" חוזר בגרסה קצת אחרת. הפסטיבל מתקיים בגן צ'ארלס קלור בתל אביב כאשר מיטב השפים הנוצצים מציגים לראווה כל מה שיש להם במחירים השווים לכל כיס. רינת ספיבק יצאה לסיור קולינרי בין הדוכנים

עשרות מסעדות ושפים מהשורה הראשונה הגיעו הנה, הקימו דוכנים ומוכרים את מנות הדגל שלהם במחירים ממש נמוכים, המנה הכי יקרה עולה 35 ש"ח וישנם מנות שעולות אפילו פחות. יש מבחר מנות בשרי, צמחוני, טבעוני, עם ובלי גלוטן.

מאכלים מהתנ"ך

הדוכנים שעניינו את רינת הם: דוכן עם מאכלים מהתנ"ך: סלט שבעת המינים, תבשיל כהנים, עוגת יחזקאל ועוד והמסעדה של השף ניצן רז שממוקמת בשמיים – מעלה את הסועדים 50 מטרים לגובה.

הפסטיבל ממשיך עד יום חמישי, בין השעות 18:00 ל-23:00.

כלכלי בלילה

כלכלי בלילה

לתגובות

אולי יעניין אותך גם

המירוץ. שילוב בין תחרותיות לרעות. צילום: רונן בוידק

"האירוע משקף במדויק את ערכיו של רפנאל"

ביום שישי הקרוב יתקיים מירוץ הניווט השנתי ה-8 לזכרו של סמ"ר רפנאל מוסקל הי"ד שנפל במלחמת לבנון השנייה. המארגנים: "האירוע משקף את אישיותו של רפנאל מתוך תקווה להנציח את ערכיו"