קרפצ’יו סלק וסלט תפוחי עץ גרנד עם אגוזים. צילום: דן פרץ

רכיבים ל-4 מנות:

1 בינוני, מקולף ופרוס לפרוסות דקיקות

לסלט:
2
2 , קצוצים דק
1/4 כוס

לרוטב:
5 כפות
2 כפיות
3 כפות
מעט ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. משטחים את האגוזים על תבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים בתנור החם במשך כ-8 דקות. מוציאים, קוצצים גס ושומרים בצד.
  3. קולים את האגוזים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 8 דקות.
  4. מקלפים את התפוחים וחותכים לרצועות דקות. מעבירים לקערה, מוסיפים את הסלרי והאגוזים הקצוצים ואת חומרי הרוטב ומערבבים היטב.
  5. מניחים את פרוסות הסלק על צלחת הגשה ומברישים את הפרוסות במעט מרוטב הסלט שהצטבר בקערה. מניחים במרכז הצלחת ערמה מהסלט ומגישים מיד.

המתכון באדיבות “סוגת”

הדר ת"ש

הדר ת"ש

הדר ת"ש

רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לקבוצת וואטסאפ או טלגרם שלנו.