מצרכים:

2 כוסות אפרסקים של "חקלאי גרנות" קפואים וחתוכים לקוביות 

כוס קרם קוקוס
2 כפות דבש
1 כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה:

  1. ערבלו את כל החומרים במערבל עד לקבלת תערובת סמיכה.
  2. תקנו טעמים במידת הצורך. ניתן להמתיק עם עוד דבש או להקרים עם עוד קרם קוקוס. 
  3. העבירו לתבנית והקפיאו למשך 4 שעות טרם ההגשה.
  4. הוציאו לכלי הגשה באמצעות כף גלידה ותיהנו!!

 

קרדיט – חקלאי גרנות/Depositphotos

 

***המתכון  באדיבות "חקלאי גרנות" ***

 

מערכת ערוץ 20

מערכת ערוץ 20