גלידת לימון על מקל

מצרכים להכנת 6 יחידות

  • 400 מ"ל חלב מרוכז
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצה 35% שומן חלב
  • 200 מ"ל מיץ לימון
  • מעט מלח
  • 2 כפיות קליפת לימון

הוראות הכנה

  1. הקציפו בקערה את השמנת המתוקה והחלב המרוכז יחד עם מעט מלח.
  2. הוסיפו לתערובת את קליפת הלימון.
  3. כאשר כל המרכיבים מעורבבים היטב הוסיפו מיץ לימון, ערבבו שוב והניחו בצד למשך 20 דקות. התערובת תהפוך לסמיכה. 
  4. כאשר התערובת מוכנה, מיזגו אותה לתבניות הארטיקים והקפיאו אותם למשך 4 או 6 שעות לפחות.
  5. שטפי במים את צדי התבניות.
  6. שטפו את צדי הארטיקים מתחת למים חמים, על מנת שתוכלו להוציא אותם מהתבניות ולאכול.
קרדיט – יח"צ TEKA

 

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 



מערכת ערוץ 20

מערכת ערוץ 20