סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק ושמן זית

מצרכים:

  • 500 גרם פסטה פרפלה (פפיונים) צבעונית
  • אספרגוס ירוק
  • פחית של לבבות ארטישוק
  • מעט עגבניות שרי
  • 100 גרם של מיני מוצרלה
  • עלי בזיליקום טריים
  • שמן זית בכבישה קרה
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  1. בשלו את הפסטה לפי ההוראות הרשומות על גב האריזה, סננו והוסיפו מעט מים קרים למסננת.
  2. בשלו את האספרגוס באידוי במשך 7 דקות לערך וחתכו אותו לחתיכות של ס"מ אחד.
  3. חתכו את הארטישוק והעגבניות לחצי והוסיפו אותם לפסטה עם שאר המרכיבים.
  4. לסיום, קשטו את המנה עם מספר עלי בזיליקום, שמן זית וכמובן מלח ופלפל.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

מערכת ערוץ 20

מערכת ערוץ 20